forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Totalny szok! Poczta na Raciborskiej! ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nareszcie! Chyba pójde na kolanach do Częstochowy w podziękowaniu za ludzia który na to wpadł Smile Byłam chora jak musiałam iść na poczte a teraz mam ją pod samym nosem! Miło by było gdyby można było tu również odbierać przesyłki itp. Smile Myslicie, że to możliwe czy to już zdecydowanie za duże szczęście? Tongue
Jaka poczta? Gdzie ta poczta?
Agatka chyba jakąś fatamorganę zobaczyła Wink
Tam gdzie był sklep z butami dla dzieci Wink na przeciwko 10 Wink to chyba blok 12... Big Grin ale radocha co nie? Big Grin
tak Smile cieszymy się razem z Tobą Smile
Agulko Kochana . . . byłam dziś na tej poczcie i "pocałowałam klamkę"
hahaha.. czytam te posty i się troszkę pośmiałam. Śmiesznie napisane Smile

p.s. kiedyś może otworzą :)ale fajnie by było mieć poczte "pod nosem"
to bardzo dobrze że się śmiejesz czytając to, zawsze to życie się wydłuża Smile
nie chcecie nie wierzcie Tongue ja z okna widze że mam poczte. Jeszcze w remoncie ale jest szyld :]
ano właśnie, w remoncie . . . tego w pierwszym poście nie napisałaś Wink a ja tam dreptałam niepotrzebnie
Taaak, tylko w chyba ramach kompensacji placówka na Kobierzyńskiej 42 skróciła godziny otwarcia do 18 i jest teraz zamknięta w soboty Sad
Hehe poczta jest też tam zataszczyłem paczkę patrzę, a tu poczta zamknięta. Agulka masz może więcej informacji na temat tej placówki?
Niestety nie :/ w sobote było wielkie malowanie, mam nadzieje że szybko ją otworzą Wink
nadzieja. . . . lepiej podawaj mój adres ;P
byłam dziś na spacerku z piesem i przy okazji luknęłam na pocztyje polską. wydaje mi się, że jest otwarta,bo listonosz zostawiał niedoręczone przesyłki. Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie