forum.ruczaj.info

Pełna wersja: jakie są Wasz opinie na temat Trattorii Rialto w Pasażu Ruczaj??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Hej... Tak jak w temacie, jakie są Wasze opinie, odczucia, sugestie na temat tej osiedlowej restauracyjki?! piszcie wszystko co Wam na duszy leży w związku z tym tematem!Smile
niektore ceny wg mnie "troche" za wysokie.. no i napoje obecnie jakas mania we wszystkich restauracjach, jak ide to tez chce mi sie pic nie tylko jesc.. a tu co? cola 0,2 czyli praktycznie jeden łyk za 5,0zł.. przesada nie ma wiekszych butelek, szklanek? 0,5l powinno byc za 5zł
no tak, z tym to faktycznie przesadziliTongue 5 zł - tyle się płaci na Rynku!! a kawa? jak Wam smakuje? ja jestem wielce zaskoczony, iż od niedawna zmienił się jej smak a już nie mówię o wyglądzie!Smile
zmienił się na lepsze, czy na gorsze?
mi się wydaje że na lepsze!! korzystne latte art ! nie wiele jest w krakowie miejsc gdzie można dostać kawę z tym pozytywnym zjawiskiemSmile
Ja tam raczej nie bywamWink właściwie nie wiem dlaczego... to kto idzie ze mną na degustacje? a potem wypowiemy się na forum Wink Tongue
moja opinia:

DROGO
Drogo i coraz mniej. Za podobną kasę wole Marmoladę, Del Papa lub Mamma Mię, nawet, jeżeli mam jechać do centrum.
Drogo - zgadzam się.
Dokładnie. Za tę samą cenę zjem w Soprano albo Carlito w centrum - lepiej i w ładniejszej scenerii.
tez uwazam, ze jest drogo ale jedzenie smaczne! co ciekawe zawsze tlum! czesto biore cos na wynos, bo wnetrze i halas mi nie odpowiadajaSmile wole zjesc w swoim domuSmile
tłum bo nie ma w pobliżu innej opcji za bardzo taka prawda.. Może coś otworzą w nowym budynku interbudu przy Bobrzyńskiego
pytalem pracownika i potwierdzil ze cos tam bedzie sklep moze bar?

oby... bo rialto drożyzna
Na Drukarskiej właśnie się otwiera nowa restauracja. Konfitura się nazywa.
Brakuje też jakiegoś typowego pubu.. Gdzie mozna by wyjsc na piwko obejrzec meczyk
Stron: 1 2 3
Przekierowanie