forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Rockowo/Metalowo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Grzech_84

Ave Tongue

Czy ktos z Ruczajowcow gra na jakims instrumencie? Mozna by cos razem pomuzykowac w mocniejszych klimatach :-)

Sam mam gitare, ostatnimi czasy nie gram na niej za czesto, stad tez ogloszenie kieruje bardziej do hobbystow a nie zapalencow :-) Nie ma chyba nic bardziej odprezajacego jak granie Slayera po ciezkim dniu proacy :-D

Mysle ze w okolicych znalazla by sie jakas "sala prob". Wszystko jest do dogadania, najpierw potrzebni sa chetni :-)

Zaprszam do dyskusji

pozdrawiam
dzem dobry,

owszem, posiadam tez wioselko i lubie połoic co jakis czas ;D

moj sasiad rowniez grywa, tyle ze bardziej akustycznie i obilo mi sie o uszy ze jakis basista mieszka na mojej ulicy, tyle ze taki pro(fesjonalny). mam tez kilku znajomych amatorskich muzykantow-zapalencow ktorzy byliby gotowi cos razem poprobowac ;P
slayera pograc czemu nie Big Grin
Ja też chce pograć!!!! Tylko że ja nie umiem Sad Tongue
mozesz spiewac Big Grin

Grzech_84

Wlasnie Big Grin !

Posluchaj jak Pan Araya swiergocze na Reign in Blood :-) Mozesz juz zaczac cwiczyc Tongue

Doba to status jest taki: mamy trzech gitarzystow: ja, zuber i percus. jeszcze tylko perkusja i mozna żnąć Big Grin
a mnie to ominął... Sad ja mogę dyrygować, uczyć was czytać zapisów nutowych i śpiewać (studiowałam pedagogike z muzykąTongue) na pewno dam rade Tongue

Grzech_84

Hola hooooolaaaa !! :-) Przeciez napisalem ze juz mozesz zaczac cwiczyc :-)

Teoria muzyki sie przyda bo marne mam o niej pojecie :-P
fajne nie ? :-D
http://www.youtube.com/watch?v=-WEn1rWptp0

Uprzedzam nie umiem tak Tongue
ale jak ja mam tak śpiewać jak ten z Reign in Blood to ja chyba ćwiczyc nie muszeTongue wystarczy że mnie wkurzycieTongue

Grzech_84

okeeej to napisz tylko jak najlatwiej Cie poirytowac Big Grin
no właśnie jeszcze nie wiem...ale faceci są w tym dobrzy na pewno nie bedziecie mieli z tym problemu Tongue

Grzech_84

masz to jak w banku ! Big Grin

tymczasem mozesz cwiczyc to:

http://www.youtube.com/watch?v=K6_zsJ8KPP0

Od 0:21 do 0:27 Big Grin
HahahahaBig Grin przećwiczyłamTongue idzie mi świetnie Tongue będę fantastyczną wokalistką Tongue yyyy a czy charakteryzacja będzie też w tym typie? bo nie wiem czy nie bede się bała tam przychodzićWink

Grzech_84

charakteryzacja czyli Pana Araya czy po prostu orzelki krew i inne dziwne rzeczy ?Tongue
no i te inne dziwne rzeczy Tongue jak będzie krew to będę śpiewać w domu i Wam wysyłaćTongue
Stron: 1 2
Przekierowanie