forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Rockowo/Metalowo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Grzech_84

eeeeeeeeeeeee spokoooooooo Big Grin nic sie nie boj Tongue
mhm mhm łatwo mówić...wejde a tam się na mnie rzucą jakieś wampirzyska Tongue nie nie tak to ja sie nie bawieWink

Grzech_84

jakas awersja do wampirow?Smile
a tak mi się skojarzyło ze "Zmierzchem" Tongue to co kiedy próba??? cholerka będę musiała włosy zapuścić żeby miec czym rzucać Tongue

Grzech_84

o cholera to zanim ja zapuszcze wloscy...to chyba proba bedzie za kilka latBig Grin

"Zmierch" to profanacja jak dla mnie, ale to tylko moja opinia Tongue

Proba bedzie jak sie chlopaki jeszcze odezwa, trzeba jeszcze perkusity i cos mozna zaczac dzialac Big Grin
znam perkusistow trzech... jeden gra juz w zespole ale to taki 'soft rock' wiec napi..dalac nie da rady ;p drugi w ogole zyje poza swiatem i ma perkusje elektroniczna wiec odpada, trzeci mieszka we wroclawiu...

no chyba ze jeszcze brat mojej bylej, ale sami wiecie, kontakt nie za bardzo ;p
tzn powiem Ci że ja nie widziałam filmu ale czytałam książki Wink i książki rewelacjaSmile moja wyobraźnia zadziałała Big Grin a to najważniejsze i czytałam jak zaczarowanaWink więc książkę jak najbardziej polecam Smile
przydało by sie jeszcze znaleźć jakąś miejscówke Tongue dysponuje małą kawalerką ale obawiam się że sąsiedzi zwariująTongue

Grzech_84

Percus: to faktycznie sprawa klopotliwa, ale moze da sie jakies ogloszenie czy cos :-) Zawsze jest od ciula gitarzystow a grzmocic na garach nie ma komu Tongue

Aga: Ksiazki nie czytalem, porwalem sie na film i mnie zemdlilo Big Grin

Co do miejscowki...z tym zawsze nie ma lekko ale jak bedzie sklad to i miejsce sie wykombinuje. Ja gralem sasiadom przez 2 lata...i nikt nie narzekal Big Grin Nawet nie probowali mnie zagluszac
Cholerka a ja słucham chwilowo Seweryna Krajewskiego Tongue chyba się nie nadaje do Was Tongue
Agulka co Ty masz z tym "Zmierzchem"?
grzechu... loic na garach bedzie mial kto, w moim mniemaniu najwiekszym problemem jest sam zestaw perkusyjny. niby mozna to obejsc na rozne ciekawe sposoby; w oslo widzialem ulicznych grajkow ktorzy mieli perke z tektury/misek/garnkow/wiader/butelek i gralo to jako-tako ;D

i jeszcze jedna sprawa; jesli bedziemy miec zbyt wielu chetnych wioslarzy, to ja moge glosu uzyczyc ;D lubie czasem sobie pomruczec jakies romantyczne kawalki six feet under czy behemotha ;]
Mały a co Ty się mnie tak czepiasz że lubie "Zmierzch" Tongue lubie i już Wink a że akurat tak wyszło...
Percus bardzo prosze nie odbierac mi mojej roli Tongue
I jak wam idą próby? Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie