forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Siłownia, ale gdzie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Państwa,

Lubię ten nasz Ruczaj, ostatnie dwa lata spędziłem na wygnaniu w Warszawie i powiem Wam jedno - różnica kolosalna! Uh...

A teraz do rzeczy - siłownia rzecz przydatna i miła, ale jak zobaczyłem ceny w CASCADZIE - 20 ZŁ za 1 WEJŚCIE to oniemiałem. To juz we wspomnianej stolicy jest taniej!

Czy jest w okolicach jeszcze jakaś w miarę rozsądna w cenie? Alstar znam, ale kawałek tam się jedzie- czy jest coś jeszcze?

Proszę pomóżcie.
Nowa silownia na petli 124.
Ja do cascady mam 2 kroki ale nawet tam nie zajrzałam z okazji takich cen Wink za to polecam Alstar i nie narzekajmy że daleko Tongue można biec Tongue taka rozgrzewka przed siłowniaWink
No witam raz jeszcze dzięki za odpowiedzi. Zrobiłem mały spacer i oto efekty:

1- Strefa ruchu na zachodniej
http://www.strefa-ruchu.com.pl/?site=onas
ul Zachodnia 27
Klub Fitness znajduje się na drugiej kondygnacji nowo powstałego budynku na dole jest Alior.

Cena 165 złotych (to podobno promocja) KARNET OPEN ALE DO 15stej!!! i to wszystko i tak przy 2 wejsciach na tydzień wychodzi 20 za raz z tym, że 30 zlotych i wejście normalne.

Wniosek - wolne żarty!

2. Cascada -Cena - 20 zeta za trening a karnety to ściema - 10 proc mniej wpłacasz to śladowo tylko zmniejsza cenę

3. Alstar - ceny są OK, nie wiem jak teraz wygląda sama siłownia i czy jest tłok może Agulka powiesz. Prawda jednak taka, że 4 km na piechotę przy trasie aut to żadna przyjemność. Lokalizacja kiepska

jest coś jeszcze?
Jest na Raciborskiej - moje mieszkanie - nie ma tłoku, dobra lokalizacja Tongue można pownosić zakupy na czwarte piętro i poznosić śmieci w dół Tongue i to..... za darmoche!!!! Tongue Wink
a w alstarze chyba nie ma tłoku chociaż już troche minęło od mojego ostatniego pobytu tam Wink
Pozdrawiam Wink
ja tez mieszkam na raciborskiej chcesz to ci moge ponosic nie ma problemu, ale nie sadze zebym sie dostatecznie dobrze zmeczyl Big Grin
Zakochana para Big Grin
Zambadis...nie widze tu "wściekłego" emotka a koniecznie powinien się w tym miejscu pojawić Tongue - poza tym to Ty chciałeś mnie podglądać Wink
petersett - podejrzewam że nie jesteś moim bliskim sąsiadem bo nie widziałam nikogo ostatnio z walizkami Tongue ale chetnie skorzystam z Twojej pomocy co do zakupów Tongue jutro pewnie coś się znajdzie do roboty Wink dodatkowo mam też mieszkanie do posprzątania no i okna do wymycia Tongue też reflektujesz? Tongue
spoko zgoda, a co to za podglądanie? jesteś piękną i młodą Agulką na wydaniu? To nie dziwota, że kolega podglądał... To ja posprzątam a Ty zrobisz herbatę z cytryną Big Grin
No dobra ale cytryny jeszcze nie mam...dopiero ją przyniesiesz z zakupów Tongue chyba ze tą cytryne wniose jakoś sama...a co do pięknej młodej i na wydaniu to zgadza sie tylko ostatnieTongue
ja jestem kawalerem, i w sumie to wygodny stan (teraz mówi się singiel), nasz ruczaj to z kolei miejsce młodych rodzinek, ale proponuję nie offtopować to temat o siłowniach

Jeśli pojawi się na ruczaju jakaś nowa niech ktoś da proszę znać, pzdr bez odbioru
Cytat:Zambadis...nie widze tu "wściekłego" emotka a koniecznie powinien się w tym miejscu pojawić - poza tym to Ty chciałeś mnie podglądać

Złamałaś mi serce! Sad
Ja????? Kiedy???? Nic nie łamałam nawet nie widziałam Twojego serca a co dopiero dotykać i zepsuc Sad to na pewno nie ja Sad
Odświeżam wątek,

Może ktoś z Was ma na Ruczaju swoją prywatną siłownię w domu/piwnicy i mógłbym u niego (odpłatnie) trenować?

Jeśli tak proszę o kontakt - petersett @ 10g.pl
Przekierowanie