03-08-2010, 11:12
Witam. W związku z modernizacją naszego portalu, poszukujemy osób, które zajmują się fotografią i lubią pstrykać na Ruczaju. Bynajmniej nie chodzi nam o jakiś wielki profesjonalizm. Amatorzy też potrafią zrobić dobre zdjęcia. Niestety, jako że portal Ruczaj.info nie przynosi żadnych zysków, a jest jedynie miejscem "mieszkańców dla mieszkańców", nie możemy oferować żadnych honorariów za zdjęcia. Jeśli jednak jesteś osobą, która chciałaby żeby jej zdjęcia zostały publikowane na naszym portalu (podpisane imieniem i nazwiskiem, bądź pseudonimem, bądź niepodpisane
), to proszę o kontakt przez prywatne wiadomości forum. Myślę, że strona główna seriwsu ruczaj.info jeśli zostanie wzbogacona fotkami naszej wspaniałej dzielnicy zyska na wyglądzie. Kiedyś sam się bawilem w pstrykanie, wiem że jest wśród nas wiele takich osób. Jeśli do nich należysz, to śmiało - do Konrada na pv! 
), to proszę o kontakt przez prywatne wiadomości forum. Myślę, że strona główna seriwsu ruczaj.info jeśli zostanie wzbogacona fotkami naszej wspaniałej dzielnicy zyska na wyglądzie. Kiedyś sam się bawilem w pstrykanie, wiem że jest wśród nas wiele takich osób. Jeśli do nich należysz, to śmiało - do Konrada na pv!