forum.ruczaj.info

Pełna wersja: aloha :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Aloha Smile
Na przywitanie mam pytanie Wink Czy miałby ktoś może ochotę poodbijać wieczorem w badmintona na świeżym powietrzu? Mieszkam przy ul. Kobierzyńskiej 93, przed blokiem mamy takie świetne boisko... Strasznie mnie korci, żeby sobie pograć, ale za bardzo nie mam z kim. Mam sprzęt w znaczeniu 2 super paletki no i oczywiście lotkiSmile Jeśli ktoś by się nudził i miał ochotę się poruszać to czekam na wieści.
bardzo chetnie, ale wrzesien/pazdziernik ;D
eh, szkoda bo pogoda piękna... a we wrześniu może już wiać wiatr :/
ale wszystko się okaże we wrześniu
byc moze juz w sierpniu pojawie sie w krakowie, wiec dam znac ;p
Ja jestem chętna tyle że ja moge dopiero wieczorkami bo pracuje Sad ale przydałoby mi się poruszać może by mi dupka troche zmalała Wink
Do tego celu nie konieczny jest badmington Wink
Witaj na forum! Smile
a co? masz jakiś zmniejszacz do pup Tongue
Agula ja też pracuje i wieczory są w ogóle najlepszą porą do grania bo słońce nie świeci po oczach. Tak przy okazji to wczoraj udało mi sie namówić brata na granie. Poodbijaliśmy 1,5h i było rewelacyjnie.
Może umówimy się na początek przyszłego tygodnia? Dziś wyjeżdżam do domu rodzinnego i wrócę pod koniec weekendu.

BTW badminton to świetny sposób na wyrobienie figurki, bo całe ciałko się rusza Wink
Oki ale ja ostrzegam że ostatnio grałam z 5 lat temu Tongue moge miec problemy Tongue
spoko, damy radę Smile
To może napisz mi swój nr tel na gg (mój nr 4868646), a później będziemy obserwować co z pogodą Smile
okiWink 5521297 Wink Pozdrawiam!
Mogę przyjśc popatrzeć? ;-)
Ciemno już bedzieWink nic nie zobaczyszTongue
Eh, pogoda nie dopisuje... Szkoda
No to chyba Wam granie nie wyszło bo pogoda TRAGICZNA pada i pada aż się z domu nie chce wyjść
Stron: 1 2
Przekierowanie