forum.ruczaj.info

Pełna wersja: aloha :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
A Zambidis stał, patrzył i moknął... Big Grin
Haha biedny zapomniałyśmy mu napisać że nas nie będzie Tongue Konrad a Ty skąd wiesz...? też pewnie stałeś bo chciałeś popatrzec Tongue
Przejrzałaś mnie Wink
No nie...tak naprawde to tam pewnie tłum ludzi na nas czekal Tongue No ale cóż...nie dziwie się Wink Tongue
Robili zdjęcia z ukrycia...
otoz jestem na chmielencu ;D jednak troche lipa bo wiatr wieje... z badmintona raczej nici ;p
yhy raczej się nie da pograć ;(
A teraz już jesteś cały czas na Ruczaju czy gdzieś wyjeżdżasz? Ja generalnie jestem cały czas na miejscu i po pracy mam raczej wolne wieczory, więc ja jestem jak najbardziej za poodbijaniem Smile... to co, czekamy na odpowiednią pogodę Smile w razie czego to tam wcześniej w postach jest moje gg, pod którym jestem bardziej dostępna. pozdrawiam
Jakby co dajcie znać jak bede miała chwilke pobiegne na Was popatrzeć!!!! Tongue
na ruczaju chwilowo przebywam, zawijam sie we wtorek najprwdopodobniej. a teraz pytanie za 100 punktow; pozyczy ktos ladowarke do nokii na 2 godzinki? ;D
dopiero teraz odczytałam, ale nie ma problemu... ul. kobierzyńska 93 klatka 1 Smile napisz za ile będziesz
nie bede po nocy ludzi nachodzil, ale dzieki za checi Wink
Też bym się kiedyś pisał na taką grę Smile Teraz już trochę za zimno i jesień, ale mimo wszystko może czasem wyjdzie słonko Smile Uwielbiałem kiedyś tę grę Smile
Ale wpisowe jest Tongue my też lubimy grac tylko jakoś to nam nie wyszło Sad
Tzn. nikt w końcu się nie wybrał na rozgrywki? Smile
Podpatrzyłem sąsiadów, że mykają z paletkami na Zakrzówek jak jest fajna pogoda, muszę ich jakoś podłapać i może się uda Big Grin
Z badmintonem to wyszło tak, że w końcu poodbijałam kilka razu z bratem na tym boisku na Kobierzyńskiej. A jakieś 2 m-ce temu wynalazłam 10-cio osobową grupę na Golden Linie, która gra w każdą środę w Koźmicach Wielkich. Świetna sprawa. Dojazd troszkę odstrasza ale warto Smile
W każdym bądź razie jakby ktoś miał ochotę pograć to ja mam paletki i można się wybrać chociażby do Cascady. Najlepiej kontaktować się meilowo: wozny_agnieszka@wp.pl
Pozdrawiam wszytkich
Stron: 1 2
Przekierowanie