forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Zimowa olimpiada w Krakowie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy to efekt huraoptymizmu po występach MAłysza i Kowalczyk w olimpiadzie, czy jakieś realne plany na przyszłość?

"Było Vancouver, będzie Soczi a po nim... Kraków? Według szefa PKOl Piotra Nurowskiego to najlepsze miejsce na Zimowe Igrzyska Olimpijskie i już teraz zapowiada, że będzie się o nie starał."

Więcej:http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,7621794,Igrzyska_olimpijskie_w_Krakowie__Miasto_sie_postara.html

Nie wiem jak Wy, ale ja sobie tego nie wyobrażam.
Heh, byłam zdziwiona, jak dziś usłyszałam o tym w TV i to nie od "naszych", ile to chyba wójt Kasiny Wielkiej o tym mówił. Big Grin
Pomysł uważam za bardzo dobry i jak będę mieć czas to napiszę dlaczego, bo jako przyszła geografka, uwielbiam takie tematy-nawet na UJ jest sekcja Koła Geografów zajmująca się geografią sportu i pewnie się tym zajmują już, ale nie mam czasu niestety do nich należeć. Swego czasu robili akcję zbierania danych (grafitti) o rozmieszczeniu kibiców na NH i UJ planuje wydać mapę rozmieszczenia kibiców w całym Krakowie-taka mała dygresja Wink

Jestem za Olimpiadą Zimową w Krakowie Big Grin
(05-03-2010 11:46)Mały napisał(a): [ -> ]Nie wiem jak Wy, ale ja sobie tego nie wyobrażam.

Kraków nie ma szans. Ale działacze będą się starać - zawsze kilka podróży promocyjnych na koszt podatników sobie odbędą.
(02-04-2010 23:35)czester napisał(a): [ -> ]
(05-03-2010 11:46)Mały napisał(a): [ -> ]Nie wiem jak Wy, ale ja sobie tego nie wyobrażam.

Kraków nie ma szans. Ale działacze będą się starać - zawsze kilka podróży promocyjnych na koszt podatników sobie odbędą.

Słuszna uwaga Wink
Przekierowanie