forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Dobry FRYZJER na Ruczaju ?? gdzie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Witam

Czy ktoś może polecic jakiegoś dobrego fryzjera na Ruczaju??
Ja byłam w salonie INSPIRACJE na ul.Chmieleniec
Za pierwszym razem wyszłam bardzo zadowolona, następnym razem dałam się namówić na farbę, wyszłam strasznie nie zadowolona. A cena z kosmosu!
Strzyżenie takie, że za 2 tyg znów trzeba było iść do fryzjera..ale już nie do nich. Sad
Czy ktoś może polecić jakiś salon fryzjerski na Ruczaju ?? Albo gdzieś niedaleko??
Na Borsuczej (wjazd od Odrzańskiej - to na osiedlu Cegielniana bliżej pętli w łagiewnikach) jest salon niejakiego Rafała. Facet strzyże największe gwiazdy. Oczywiście jest drogi, ale nie słyszałem żeby ktoś narzekał...
Na Borsuczej w salonie faktycznie strzyze P. Rafał. Niestety strzyze nie tylko włosy.U P.Rafała byłam, ale to na mozliwości finasowe gwiazd.. Ja polecam Panią Iwonkę przy ul. Miłkowskiego - Studio Fryz. Chodzę tam od paru lat i jestem zadowolona.
monika napisał(a):Na Borsuczej w salonie faktycznie strzyze P. Rafał. Niestety strzyze nie tylko włosy.U P.Rafała  byłam, ale to na mozliwości finasowe gwiazd.. Ja polecam Panią Iwonkę przy ul. Miłkowskiego - Studio Fryz. Chodzę tam od paru lat i jestem zadowolona.

nie tylko włosy? hehe. tzn?

napisz cos o tym studio fryz, gdzie to dokladnie jest, jaka cena za strzyzenie i czy trzeba sie zapisywac. bo musze sie gdzies wybrac, a nie wiem do jakiego fryzjera..
z gory dzieki za odpWink pozdrawiam
nensi napisał(a):nie tylko włosy? hehe. tzn?

może goli... z kasyBig Grin
Moze jak nikt nie chodzi do fryzjera na Ruczaju to poleci kogos z Krakowa? Mezczyzn tez prosze o opinie ..jesli chodza do fryzjera ;D
Dwa razy bylam u Rafala. Zawsze trzeba dac druga szanse, prawda?
Trzecia juz nie.... ! o nie!
nie tylko włosy? hehe. tzn?

napisz cos o tym studio fryz, gdzie to dokladnie jest, jaka cena za strzyzenie i czy trzeba sie zapisywac. bo musze sie gdzies wybrac, a nie wiem do jakiego fryzjera..
z gory dzieki za odpWink pozdrawiam

studio fryz jest obok otwartego w lipcu salonu kodaka, niedaleko Kościoła, obok jest tez kafejka internetowa (obecnie w remoncie) i sklep mięsny oraz drugi salon fryzjerski Paradise.
Zapisac sie trzeba, ale zdarza mi sie wejśc i zostac przyjęta bez wczesniejszej rezerwacji: podaję nr tel 012 266-70-06
Polecam panią Anię Witek. Adres: Lipińskiego 6. Telefon: 507137778. Lepiej wcześniej zadzwonić i się umówić. Chodzę tam już kilka lat i jestem bardzo zadowolona.
Ja tam jestem bardzo zadowolona z Inspiracji, a zwłaszcza z pani Reni Smile Raz mnie cięła inna fryzjerka i nie było już tak super, ale pani Renia jest świetna Smile
Byłam raz w Trendy również na Chmieleńcu i nie było tak profesjonalnie.
polecam Klaudiusza ze "Stylowni" - ul. Miłkowskiego, budynek "Konstelacja". Gościu jest rewelacyjny! Byłam dopiero raz ale jestem bardzo zadowolona. Ma świetne cięcie. Finansowo juz gorzej - 100 PLN za cięcie z myciem i modelowaniem.... Ale i tak uważam że wartoSmile
Byłam wczoraj w Excellent na Chmieleńcu. Za farbę (włosy mam do ramion) zapłaciłam 269 zł. Jak dla mnie za drogo. Ale efekt świetny.
A gdzie może byc otwarte w niedzielę? Wypadło mi wesele 15 czerwca...
na ul zachodniej je jest również jakiś dobry fryzjer, dziewczyna i siostra tam chodzą i są zadowolone
Czy wie ktoś może gdzie pracuje teraz Klaudiusz ze Stylowni, ponieważ od 1 czerwca Stylownia nie prowadzi usług fryzjerskich ??
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie