forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Sezon narciarski
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak tam? Czy w ten weekend otwiera ktoś sezon narciarski?
Może podzielicie się informacjami gdzie jeździcie. Jestem początkującym. Tamten sezon był moim pierwszym.
(18-12-2009 12:09)Zambidis napisał(a): [ -> ]Jak tam? Czy w ten weekend otwiera ktoś sezon narciarski?
Może podzielicie się informacjami gdzie jeździcie. Jestem początkującym. Tamten sezon był moim pierwszym.

Ja na weekend sie nie wyrwe, raczej na poczatku tygodnia, ale gdybys szukal otwartych miejsc, to wiem, ze w sobote rusza wyciag w Malym Cichym. Gorka- jak dla poczatkujacych- super, krzeselko ok 1200 m.
Czy był ktoś może w Podstolicach? (reklamują że najbliżej Krakowa...) . Jakie wrażenia...?
W Myślenicach jest fajnie ( blisko Krk, krzesełkowy, stromo Wink - nie polecam początkującym), zwłaszcza wieczorem, i w tygodniu. Oświetlony stok. Szkoda ,że śniegu nie ma.
pozdr,
Może w weekend się tam przejadę.
bylem dzis w myslenicach z samego rana- chodza oba wyciagi, takze ten dla poczatkujacych,wiec kazdy znajdzie trase dla siebie... z kazda godzina jednak coraz wiecej ludzi i coraz gorsze warunki, wiec polecam wybrac sie trano (a ze blisko,to nawet nie trzeba zrywac sie skoro switWink).
To chyba rzeczywiście rozsądna opcja na dzień dzisiejszy. A jak z przejezdnością zakopianki?
Maly, ja rowniez bylam w Myslenicach ostatnio- jedyne co mnie przytrzymalo to gora borkowska rano, a potem droga czarna i bardzo przyzwoicie utrzymana, sam stok zas delikatnie rozczarowal przygotowaniem, ale dla radzacego sobie narciarza bylo ok. Inna sprawa, ze ciagle padajacy snieg obiektywnie utrudnia utrzymanie stoku. A ktos moze byl w kasinie ostatnio? Tez w sumie blisko, stok tez nie najgorszy, tylko tloczno czasem odkad zamienili orczyk na krzeselko;/
Czy ktoś posiada namiar na miłą w miarę tanią kwaterkę w Białce?
Przekierowanie