forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Co sądzicie o Banolli ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Jakiś czas temu wprowadziłem się na os Europejskie.
Czasem zdarza mi się zamawiać jedzenie do domu. Ostatnio zamawiałem pizze z Banolli i z dostawą dostałem nową ulotkę. Zmieniły się promocje. Znowu jest Pepsi w promocji Smile. Co sądzicie o tej pizzerii? Ponoć na stronie jest adres poczty na który można wysyłać swoje opinie. Może podamy jakieś sugestie co można zmienić, poprawić.
Strasznie problematyczni ludzie tam pracuja, pizza w miare, ale cena bronka jak na zadupie to lekka przesada ...
Jak dla mnie to te ich pizze sa kiepskie - ciasto wyprasowane na milimetr, dodatkow malo, cena wysoka.

Ja polecam ta Pizzerie Rewolucje - http://www.pizzeriarewolucja.pl/

Jeszcze sie na nich nie zawiodlem.
Dokładnie. Rewolucja wymiata Smile Dorównuje im jeszcze Europizza przy moście Zwierzynieckim ale nie wiem czy dowożą na europejskie. Rewolucja jest sprawdzona i zawsze można potruchtać do nich wsysnąć na miejscu. Smaczniej i taniej Smile
Banolli ostatnio strasznie się zepsuło o ile dania obiadowe są ok to pizza ostatnio jest nie do zjedzenia..
nie wiem, ja bywam od pewnego czasu w Banolli dość często (szczególnie odkąd wszystkie pizze są 25% tańsze i ich ceny zrobiły się naprawdę konkurencyjne), bo zaczęłam pracować w dodatku do dziennych studiów i nie mam czasu gotować. Próbowałam wielu rzeczy już i nie mogę powiedzieć, żebym była niezadowolona - za taka cenę tak duża pizza jak podają nie wszędzie się zdarza, makarony są moim skromnym zdaniem przepyszne, obsługa OK, kanapy wygodne... I jeszcze za bezpłatne wi-fi tez trzeba im sprawiedliwość oddać, bo to miłe przy jedzeniu przejrzeć pocztę nawet poza domem. Ja jestem ogólnie za!
Mam wrażenie, że ostatnio oprócz promocji 25% taniej, pizza jest jakby smaczniejsza. No ale może to tylko moje subiektywne odczucie Smile.
Po tym, co nazywacie pizzą (z Banolli i wiekszosci innych) wiekszosc Wlochów wyciągnęła by kopyta Wink
O tym, że z usług Banolli nigdy więcej nie skorzystam przesądziło pewne popołudnie kiedy wybrałem się z moją dziewczyną na pizzę. Zamówiliśmy też czajniczek herbaty. Przyniesiono nam go tylko z jedną filiżanką. Gdy poprosiłem kelnerkę o podanie drugiej ta odmówiła, stwierdzając, że jest to czajniczek dla jednej osoby (w menu nie zostało to zaznaczone). Pokażcie mi drugą taką knajpę, w której na prośbę klienta nie podadzą drugiej szklanki/filiżanki? Nie dość, że mają drogo, to obsługa jest wyjątkowo nieuprzejma.
A jak halloween w Banolli? ;-)
(15-04-2009 17:41)zuber napisał(a): [ -> ]Jak dla mnie to te ich pizze sa kiepskie - ciasto wyprasowane na milimetr, dodatkow malo, cena wysoka.

Ja polecam ta Pizzerie Rewolucje - http://www.pizzeriarewolucja.pl/

Jeszcze sie na nich nie zawiodlem.

Zgadzam się z opinia o Banoli, choć lubię tam zjeść makarony. Ale jeśli chodzi o pizzę, przed chwilą miły pan z Rewolucji przywiózł mi jedzonko i jestem w pełni usatysfakcjonowanaSmile
Witam.

Dość często zdarza mi się tam zamawiać w związku z tym mam porównanie. Po pierwsze powinni zwolnić pizzera. Pizza jest surowa, pieczarki nie dosmażone, bardzo często jest przypalona jednym słowem nie do zjedzenia. Gdy poprosiłam o wymianę przywieźli mi taką samą tzn przypaloną tyle że troszkę mniej niż poprzednia.

Jedyne co jest tu dobre to dania obiadowe.

Sałatek na wynos nie polecam!!! Ser feta jest albo przeterminowany albo to wogóle nie jest feta.

Ale zdecydowanie polecam pizzerie banolli na placu wolnica. Jest tam miła obsługa, sałatki mają świeże i pizza jest taka jak być powinna.

Może tu na chmieleńcu trzeba zmienić kierownika. Może to by coś zmieniło
Przekierowanie