forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Aerobik na Ruczaju
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Moja dziewczyna poszukuje jakiegoś sympatycznego miejsca, w którym można poćwiczyć aerobik, niekoniecznie musi to być Cascada, raczej coś tańszego Smile

Macie może jakieś doświadczenia i możecie coś polecić? Oczywiście jak najbliżej Ruczaju.

Z góry dzięki za odpowiedzi Smile
Jest jeszcze Alstar na Zawiłej 61 i Qatto na Zakopiańskiej 9.
cascade odradzam, bo nie dosc ze drogo, to jeszcze moze ci cos zginac. moze alstar na zawilej, choc nie wiem jacy sa instruktorzy
Jak zginąć? To szafki nie są zamykane?
Witam
Polecam Strefę Ruchu do której chodze na siłownie, ale z tego co słyszałam są tam fajne zajecia z fitnessuSmile
Co do ALstaru na Zawilej to tez tam chodziłam na silownie, nie wiem jak jest z fitnessem, ale tam byla zawsze na fitness masa dziewczyn...i ciezko sie na popularne godziny bylo wbicSmile
Instruktorzy od silowni bardzo fajni...ale nie wiem jak na fitnessieSmile
A co z szafkami w Cascadzie?
Pawelek czy mógłbyś rozwinąć myśl zagnięć?
Polecam to miejsce http://www.familyfitnesszone.pl/ .
Fajna prowadzaca P.Anita ,potrafi dac wyscisk , cwiczy równo z grupą ,troche krzyczy ale to w celu dopingu Smile . Obiekt nowy, nie ma tłumów naprawde suuupeer .
powstała bardzo fajna silownia na przeciwko kampusu Uj, polecam jest świetnie i czysto przynajmniej w porównaniu z cascada, a no i nic nie zginie..i atmosfera też niczego sobie, a nie jakies napięte sytuacje..
a w Cascadzie sytuacje były napięte?
Były napięte zwłaszcza jak panowie byli na zajęciach pań Tongue
Przekierowanie