Forum powstało niedawno i pewnie nie wszyscy mieszkańcy wiedzą o jego istnieniu

- może jakaś reklama?

przydałaby się większa liczba użytkowników, którzy podzieliliby sie własną, subiektywna opinia
W ten weekend udało nam się rozwiesić trochę ogłoszeń z informacją o forum. Mam nadzieje, że wkrótce podejmiemy dalsze działania.
Gdyby ktoś był chętny do pomocy to zapraszam

.
Jutro ostatni egzamin maturalny wiec bede mial troche wolnego, chetnie pomoge, mam sam przygotowac takie plakaty czy jest moze jakis gotowy projekt ?
Projekt już jest, gotowe plakaty wiszą już w okolicy

.
Postaram się w najbliższych dniach przygotować tego więcej i wtedy zgłoszę się już na priv z prośbą o pomoc.
A przy okazji powodzenia jutro na egzaminie

.
Dzieki przyda sie

w takim razie czekam na informacje.
Reklama nawet skuteczna, czego dowodem jestem :-)
Samo ruczaj.info znam od dość dawna ale cieszę się, że powstało forum. Ja akurat reklamę widziałem na zwykłym słupie, a czy w miejscach uczęszczanych przez ludzi (sklepy, wypozyczalnie) też widnieją ?
W kilku miejscach wiszą, w większości przypadków są to jednak zwykłe słupy.
Właściwa intensyfikacja działań będzie miała miejsce pod koniec przyszłego tygodnia - mam nadzieje, że zdążymy ze wszystkim.
Generalnie po 2 tygodniach funkcjonowania jest nas już 25 osób

.
Pozdrowienia zatem dla wszystkich obecnych oraz przyszłych forumowiczów

.
Życzę powodzenia!

fajnie, że jest tylu chętnych do pomocy - mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej - trzymam kciuki

W tym tygodniu rozpoczęliśmy nowe działania informacyjne. Na słupach m.in na Chmieleńcu, os. Europejskim oraz przy ulicy Obozowej pojawiły się nowe plakaty.
W najbliższych dniach również wielu z Was, mam nadzieję, spotka się z naszymi wizytówkami, których wygląd prezentuję poniżej.
Niestety drukarnia nas trochę zawiodła i wizytówki nie prezentują się do końca tak jak powinny, ale obiecujemy się poprawić i kolejna partia będzie ładniejsza

.
Na koniec chciałbym podziękować użytkownikowi
maciekli za pomoc w prowadzeniu akcji informacyjnej.
Dzięki Maciek

Myślałem o tym

.
Jest wiele zalet takiego rozwiązania, są jednak i wady w stylu "nie wypada".
Pytanie czy zamieszczenie takiej informacji jest czymś złym, czy tylko ja mam opory natury moralnej

.
Tak, czy inaczej krótka informacja na pewno dostarczyłaby wiele korzyści Użytkownikom, którzy mieliby możliwość wyboru