24-10-2007, 13:19
Hej, postanowiłem podzielić się z Wami moimi wrażeniami na temat firmy Proins - dewelopera od, którego zakupiłem mieszkanie na ul. Raciborskiej kilka lat temu.
Zakup mieszkania
Przypuszczam, że jest tak jak wszędzie - miło, przyjemnie
. Umowa bez wiekszych poprawek z mojej strony. Roboty postępowały zgodnie z planem i po paru miesiącach odebrałem mieszkanie
.
Wykonanie
Przy odbiorze mieszkania praktycznie żadnych problemów, drobne poprawki na balkonie
.
W trakcie użytkowania niestety pojawiły sie problemy - drobne pęknięcia i inne trochę poważniejsze rzeczy. Nie wiem, czy to normalne...
.
Muszę jednak powiedzieć, że sam Proins wydaje się być poważną firmą. Nie "zlewają" człowieka, starają się usunąć usterki. Czasami trzeba mocniej postawić na swoim
, ale efekt i wrażenie pozostaje pozytywne.
Zakup mieszkania
Przypuszczam, że jest tak jak wszędzie - miło, przyjemnie
. Umowa bez wiekszych poprawek z mojej strony. Roboty postępowały zgodnie z planem i po paru miesiącach odebrałem mieszkanie
.Wykonanie
Przy odbiorze mieszkania praktycznie żadnych problemów, drobne poprawki na balkonie
. W trakcie użytkowania niestety pojawiły sie problemy - drobne pęknięcia i inne trochę poważniejsze rzeczy. Nie wiem, czy to normalne...
.Muszę jednak powiedzieć, że sam Proins wydaje się być poważną firmą. Nie "zlewają" człowieka, starają się usunąć usterki. Czasami trzeba mocniej postawić na swoim
, ale efekt i wrażenie pozostaje pozytywne.