forum.ruczaj.info

Pełna wersja: [Proins] Opinie o firmie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej, postanowiłem podzielić się z Wami moimi wrażeniami na temat firmy Proins - dewelopera od, którego zakupiłem mieszkanie na ul. Raciborskiej kilka lat temu.

Zakup mieszkania
Przypuszczam, że jest tak jak wszędzie - miło, przyjemnie Smile. Umowa bez wiekszych poprawek z mojej strony. Roboty postępowały zgodnie z planem i po paru miesiącach odebrałem mieszkanie Smile.

Wykonanie
Przy odbiorze mieszkania praktycznie żadnych problemów, drobne poprawki na balkonie Smile.
W trakcie użytkowania niestety pojawiły sie problemy - drobne pęknięcia i inne trochę poważniejsze rzeczy. Nie wiem, czy to normalne... Sad.

Muszę jednak powiedzieć, że sam Proins wydaje się być poważną firmą. Nie "zlewają" człowieka, starają się usunąć usterki. Czasami trzeba mocniej postawić na swoim Smile, ale efekt i wrażenie pozostaje pozytywne.
Mieszkam przy Raciborskiej w bloku firmy PROINS już 7 lat. Od początku do końca wszystko bardzo ok - konkretnie, rzeczowo itp. Jako, że blok "osiadał" zmienił się w ciągu chyba 3 lat kąt nachylenia drzw wewnętrznych. Po jednym telefonie (wtedy trwala jeszcze budowa innych bloków) przyszli, zrobili - bardzo ok. Około rok temu chciałem zmienić układ ścian działowych w mieszkaniu. Wystosowałem pismo, odpowiedź przyszła po chyba 7 dniach - rewelacja. Jedyną wadą PROINS są małe balkony w nowo projektowanych blokach (a i w starych nie są strasznie duże)
Przekierowanie