forum.ruczaj.info

Pełna wersja: Jestem nową mieszkanką :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej,
na Ruczaju mieszkam od 1 styczniaSmile Również pochodzę z innego miasta i nie znam tu nikogo, skończyłam już studia, znajomi zostali tam, a ja tuSmile Jeśli ktoś też czuje się tu samotnySmile Można się zapoznać.
Witamy Big Grin gdzie mieszkasz? Smile
na Bobrzyńskiego, a Wy ??
odpiszcie Tongue
Ja RaciborskaSmile
Siemaneczko Big Grin Raciborska Big Grin
o masz, a ja nawet nie wiem gdzie to jest... Nie jestem z Krakowa... A Wy co tu porabiacie na co dzień?? Jesteście z Krakowa czy nieTongue ??
Witam na forum! Smile Jest gdzieś temat o tym skąd kto pochodzi Smile
aaa to chyba jeszcze tam nie dotarłamSmile Jak żyjecie ?
Ja żyję dobrze :-)
(13-01-2012 16:26)Anetka napisał(a): [ -> ]Hej,
na Ruczaju mieszkam od 1 styczniaSmile Również pochodzę z innego miasta i nie znam tu nikogo, skończyłam już studia, znajomi zostali tam, a ja tuSmile Jeśli ktoś też czuje się tu samotnySmile Można się zapoznać.
Hej Sad czuję sie samotny, chetnie Cię poznam Smile
(23-01-2012 20:03)Kosoviak napisał(a): [ -> ]

A ja was Big GrinBig Grin
(31-01-2012 20:55)Ciambela napisał(a): [ -> ]
(23-01-2012 20:03)Kosoviak napisał(a): [ -> ]

A ja was Big GrinBig Grin
ja chętnie poznam ale jedna dziewczynę, wolną Smile
czyli szukasz dziewczyny Tongue heheheh Tongue można się poznać czemu nie Big Grin
(13-02-2012 16:22)Anetka napisał(a): [ -> ]czyli szukasz dziewczyny Tongue heheheh Tongue można się poznać czemu nie Big Grin
dlatego już prywatnie do Ciebie napisałem Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie