siemano
dziś otwarcie było poszedłem i zjadłem, kebab jak kebab - standardowy, są też zestawy,
Bar jest przy Grota na wysokości Wydziału Zarządzania, jak ktoś był i jadł i ma opinie to proszę dopisać

nikt nie był bo nie zaprosiłeś!!!! a ja cały dzień taka głodna chodziłam

No więc recenzja baru (1 wizyta więc może nie do końca miarodajna):
1. Ładne wnętrze, ładnie urządzone, dość przestronne
2. Ceny niskie
3. Sałata świeża
4. Kebab w naleśniku należy zapiec w opiekaczu, żeby był równomiernie gorący, naleśnik chrupiący itp. - wszystkie śniade kebaby tak robią ale biały ruczajski człowiek widać wiedzieć lepiej.
5. Kamień przy wejściu zakapałem trochę sosem i obawiam się, że jest on wprawdzie ładny ale z gatunku szybko brudzących się i trudnych do umycia.
6. Logo jako żywo przypomina znak jednego ze znanych fast foodów - życzę właścicielowi jak najlepiej więc na wszelki wypadek nie mówię którego
lisztu moj kebab byl za zimny - dodatkowo mam pytanie poniewaz jestes SPECEM OD KEBEBOW
1. co to za mieso
2. dlaczego to mieso wszedzie tak wyglada dziwnie, czy to swieze?
3. jak zeskrobują to mam wrazenie ze skorke - najbardziej tlustą jaką się da
4. zjadlem 3/4 i juz mialem pełno w baku - bardzo sycące boje sie ze tez tuczące - ustosunkuj sie do tego

5. polecasz w bułce czy nalesniku, probowales cos tam jeszcze?
1. mięso powinno być z baraniny. może być z kurczaka, z cielęciny lub innych odpadów ;p
2. mięso z baraniny smakuje troszkę inaczej niż z kurczaka
3. jak jest mało klientów, to podgrzewają krojone kawałki padliny żeby były ciepłe, a poza tym mięso na tzw rożnie musi mieć troche tłuszczu żeby się ładnie przypiekło.
4. kebaby są syte
5. jak to woli. w naleśniku można ogarnąć "gębą" jedzenie, a w bułce to trzeba się nakombinować żeby się nie ubrudzić i nic nie wypadło ;p